Pasta med ærter i cremet sauce

Pastasaucen er krydret med ansjos, så hvis du ikke har prøvet det før, kan du glæde dig. Det smager herligt. Frosne ærter smager af sommer og sol, da de så godt bevarer både smag, duft og sprødhed.
Pasta med ærter i cremet sauce
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g pasta penne
200 g frosne ærter
1 stk. løg
1 l. piske-fløde
25 g ansjosfileter
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp.
  2. 2.Kog ærterne efter anvisning, og afdryp.
  3. 3.Skær løg i strimler, og kom løg og fløde i en gryde.
  4. 4.Mos ansjosen, og kom i fløden.
  5. 5.Lad fløden simre ca. 10 minutter.
  6. 6.Vend den nykogte pasta med sauce og ærter.
  7. 7.Smag til med salt og rigeligt med peber.