Omelet med rejer

Omelet kan spises på alle tidspunkter af døgnet. Prøv en version med rejer, der giver ekstra smag.
Omelet med rejer
  • 4 Personer

ingredienser

8 stk æg
- salt og peber
2 spsk. olie
1 stk. rødløg
50 g revet ost, f.eks. cheddar
300 g pillede rejer
1 spsk. fintsnittede krydderurter

Sådan gør du

  1. 1.Pisk æggene sammen i en skål.
  2. 2.Drys salt og peber i.
  3. 3.Varm olien på en pande, og hæld æggeblandingen over.
  4. 4.Snit løget fint, drys over, og træk æggemassen ind mod midten et par gange.
  5. 5.Drys ost og rejer over, og lad omeletten stivne helt, nemmest med et låg over svag varme.
  6. 6.Drys krydderurter og groftkværnet peber over, og server omeletten med ristet rugbrød.

Tip!

Tip: Er også god kold, skåret i mindre stykker, lidt som tapas.