Nem rabarbertærte

Skyd genvej og brug butterdejscreme til den friske og lækre rabarbertærte. HUSK: For at lave opskriften, skal du bruge rabarberkompot.Se vores opskrift Rabarberkompot
Nem rabarbertærte
  • 6 Personer

Ingredienser

1 stk. færdig butterdej
4 spsk. sukker


4 dl. kagecreme
0.25 l. coop piskefløde
200 g cremefraiche 38%
1 tsk. vaniljesukker
3 dl. rababerkompot
1 dl. kokosflager, til drys
1 spsk. citronmelisse

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på det bagepapir, der hænger ved. Prik dejen med en gaffel over det hele, så dejen ikke hæver, men forbliver flad.  
  2. 2.Drys sukker over hele dejen, og sæt den midt i ovnen. Bag bunden godt gylden og sprød. Begynd at kigge efter 8 minutter.   
  3. 3.Tag tærten ud, og afkøl helt. Spred  kagecreme ud over bunden.
  4. 4.Kom fløde og cremefraiche i en skål, og pisk det til skum.  Krydr med vaniljesukker.
  5. 5.Fordel det over cremen. Opbevar med creme og skum i køleskab i et par timer.   
  6. 6.Lige før servering fordeler du rabarberkompot i små klatter over fløden, den flyder ud, hvis den kommer på tidligere. Drys kokosflager og hakket citron­melisse henover, og server.