Muffins med kirsebær og hvid chokolade
BAGVæRK

Muffins med kirsebær og hvid chokolade

Små, nemme og lækre. Muffins er lige til at gå til for både børn og voksne og med denne opskrift ikke til at komme uden om.
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g smør
150 g sukker, evt. rørsukker
- Korn af 1/2 stang vanilje
3 stk. store æg
150 g mel
1 knsp. salt
2 tsk. bagepulver
100 g grofthakket, hvid chokolade
150 g udstenede, grofthakkede kirsebær, hindbær eller blåbær

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk smør, sukker og vanilje tyk og cremet.
  2. 2
    Pisk æggene i ét ad gangen, og pisk i yderligere 3-4 minutter.
  3. 3
    Bland mel, salt og bagepulver, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
  4. 4
    Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag kagerne ved 200° i 15-20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid. Hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
  5. 5
    Lad kagerne afkøle lidt i formene på en bagerist.
  6. 6
    Drys med sigtet flormelis, og pynt med rosengeranium.