Maskeret blomkål

Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens frokost eller som forret til en større middag.
Maskeret blomkål
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. stort blomkålshoved
50 g mayonnaise
1 dl. cremefraiche
2 tsk. sød sennep
1 bundt dild, hakket (gem lidt til pynt)
2 spsk. karse
- citronsaft
- Salt & peber
250 g kogte fine ærter
200 g reje

Sådan gør du

  1. 1.Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand – det tager ca. 10-12 minutter. Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.
  2. 2.Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep, dild, karse og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  3. 3.Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved. Drys med ærter og rejer. Pynt med frisk dild.