Marmorkage med Nutella og citron
BAGVæRK

Marmorkage med Nutella og citron

Klassisk sandkage med chokolade, i dette tilfælde Nutella. Prøv den til en kop krydret julete.
  • 6 Personer

Ingredienser

250 g blødt smør
250 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 stk. æg
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1.5 dl. nutella
1 spsk. kaffe

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 175 grader. Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål, og pisk godt og længe, til det lysner. Pisk et æg ad gangen i blandingen.
  2. 2
    Vend mel med bagepulver og vend det i dejen.
  3. 3
    Kom Nutella og kaffe i en ny skål, og rør sammen.
  4. 4
    Kom halvdelen af dejen heri og rør dej og Nutella sammen. Smør en sandkageform og drys med mel. Kom den Nutellarørte dej i formen. Hæld så den lyse dej heri. Glat ud og sæt formen midt i ovnen. Bag kagen i ca. 1 time. Tag kagen ud og afkøl den på en rist.

Tip!

Smag den lyse dej til med revet økologisk citron eller appelsinskal.