Marcipanhjerter

Appelsinmarmelade og tørret ingefær giver dejlig kant til den søde, bløde marcipan og den hvide chokolade med pistacienødder. Opskriften giver cirka 20 hjerter.
Marcipanhjerter
  • 10 Personer
  • 30 Minutes

Hjerter

300 g marcipan
2 spsk. appelsinmarmelade
0.5 tsk. ingefær
200 g mørk overtrækschokolade

Idé til pynt

- smeltet hvid chokolade
- hakkede pistacenødder

Sådan gør du

  1. 1.Rul marcipanen ud imellem to 
stykker bagepapir. Cirka 30x20 cm.
  2. 2.Bland marmelade og ingefær, og smør marmelademassen ud på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen uden marmelademasse hen over resten, og pres det sammen. 
  3. 3.Tryk hjerter ud af marcipanen med en hjerteformet udstikker. Lad hjerterne stå og tørre i cirka en time.
  4. 4.Smelt overtrækschokoladen, og 
dyp hjerter heri. Lad chokoladen stivne. Dekorer eventuelt med hvid chokolade og pistacienødder.

Tip!

Har du en lille rest marcipan: Riv spåner af en rest marcipan med en ostehøvl, læg dem på et bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne, så har du lækre marcipansnacks.