Mandelsmåkager
SNACKS OG TILBEHøR

Mandelsmåkager

Kagerne kan holde sig i mindst 1 uge. Jeg opbevarer dem i en bøtte med flormelis ved stuetemperatur. Opskriften giver ca. 20 småkager
  • 0 Personer

Ingredienser

125 g blødt smør
75 g flormelis
1 tsk. fint revet citronskal
150 g mel
100 g hakkede mandler fint hakkede
50 g grofthakkede soltørrede tranebær
nip salt
100 g flormelis

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk sukker og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt citronskal og rør mel, hakkede mandler, tranebær og salt i.  
  2. 2
    Rør, til dejen har samlet sig.Saml dejen til en kugle, og pak den ind i film. Lad den hvile i køleskabet i 1 time.
  3. 3
    Varm ovnen til 165 grader. Tril små kugler på størrelse med 2-krone og bag dem på bagepapir i den forvarmede ovn ved 165 grader, til de er gennembagte, det tager 15-20 minutter.
  4. 4
    Tril de varme kager i flormelis, og lad dem afkøle på rist. Tril endnu en gang i flormelis, når de er helt afkølede.