Lune ostescones
SNACKS OG TILBEHøR

Lune ostescones

Opskriften giver 24 stykker
  • 0 Personer

Ingredienser

275 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
0.5 tsk. salt
125 g smør
100 g flødeost
50 g parmesanost
2 stk. æg
3 spsk. mælk
4 spsk. sesamfrø
lidt sesam Bruges til drys

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.  
  2. 2
    Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær smørret i tern og vend i. Smuldr hurtig med fingrene til en dej. Pyt hvis der stadig er små smørklumper i.  
  3. 3
    Kom ost, æg, mælk og sesam i skålen.Vend dejen sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel eller vand. 
  4. 4
    Form dejen til 12 boller, og tryk dem lidt flade. Skær nu hver bolle over i to. Fordel de 24 stykker på bagepapir. Drys med sesamfrø.  
  5. 5
    Bag scones gyldne i cirka 20 minutter.   
  6. 6
    Server suppen der til.Vi anbefaler Jomfruhummerbisque fra samvirke.dk