Lune ostescones
- 0 Personer
Ingredienser
275 g | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
0.5 tsk. | salt |
125 g | smør |
100 g | flødeost |
50 g | parmesanost |
2 stk. | æg |
3 spsk. | mælk |
4 spsk. | sesamfrø |
lidt | sesam Bruges til drys |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær smørret i tern og vend i. Smuldr hurtig med fingrene til en dej. Pyt hvis der stadig er små smørklumper i.
-
3Kom ost, æg, mælk og sesam i skålen.Vend dejen sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel eller vand.
-
4Form dejen til 12 boller, og tryk dem lidt flade. Skær nu hver bolle over i to. Fordel de 24 stykker på bagepapir. Drys med sesamfrø.
-
5Bag scones gyldne i cirka 20 minutter.
-
6Server suppen der til.Vi anbefaler Jomfruhummerbisque fra samvirke.dk