Køleskabsgrød

En kold grød, som laver sig selv i køleskabet natten over. Denne kolde ”grød” mætter godt og smager friskt og mildt om morgenen. Prøv den med forskellige typer frisk frugt som topping.
Køleskabsgrød
  • 2 Personer

Ingredienser

300 g yoghurt
25 g havregryn
3 spsk. solbærsaft
2 spsk. kokosflager
2 spsk. solsikkekerner
1 dl. tørrede tranebær
lidt vaniljepulver
lidt friske bær
lidt Skovsyre

Sådan gør du

  1. 1.Rør yoghurt, havregryn, saft, kokos, kerner og bær sammen i en skål. Smag til med vanilje og tilsæt lidt mælk eller vand, hvis konsistensen er meget tyk.  Fordel yoghurtblandingen i 3-4 glas, og sæt dem tildækket på køl i 6-8 timer eller natten over. Havregrynene suger væske til sig og tykner grøden.
  2. 2.Server grøden køleskabskold og toppet med frisk frugt.