Koldskålis med blåbær
- 6 Personer
Is
1 dl. | sukker |
1 spsk. | vaniljesukker |
4 stk. | æg |
2 dl. | koldskål med citron |
1 dl. | piske-fløde |
2 dl. | blåbær |
- | Blåbær til pynt |
Sådan gør du
-
1Kom sukker og vaniljesukker i en skål.
-
2Kom æg heri, og pisk det skummende.
-
3Pisk koldskål heri, indtil massen bliver ensartet.
-
4Pisk fløden til let skum i en anden skål, og vend den i.
-
5Vend til sidst mosede blåbær i.
-
6Rør isen i en ismaskine, eller kom den i en plastikskål, dæk med film, og kom den i fryseren.
-
7Pisk isen igennem hver time, til den er gennemfrosset efter cirka fire timer.
-
8Server med blåbær.
Tip!
En skefuld flødeskum til isen er også godt.