Kiksekage uden kiks

Kiksene er byttet ud med marcipan, tranebær og pistacie.
Kiksekage uden kiks
  • 0 Personer
  • 420 Minutes

Kagedej

3 stk hele pasteuriserede æg
4 dl. rørsukker
250 g kokosolie
2 dl. kakao

Fyld

200 g marcipan
80 g tørrede tranebær
60 g hakkede pistacenødder

Topping

50 g overtrækschokolade
30 g tranebær
30 g hakkede pistacenødder

Sådan gør du

  1. 1.Pisk æg og sukker sammen i en skål.

  2. 2.Smelt kokosolie i en gryde, og rør kakaoen ud heri. Hæld den i en tynd stråle i æggemassen, imens du rører.
  3. 3.Beklæd en rugbrødsform med bagepapir.
  4. 4.Skær marcipan i mindre tern, og vend fyldet i chokolademassen. Fyld det i formen. Stil den på køl i 5-6 timer.
  5. 5.Dekorer med smeltet chokolade, bær og nødder. Afkøl, og server i skiver.