Kartoffelsalat med røget skinke
AFTENSMAD

Kartoffelsalat med røget skinke

Kartoffelsalat i en kalorielet udgave med hjemmelavet pesto. Hvis du har lyst, så er grillede pølser gode hertil.
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

1 kg kartofler gerne Smag Forskellen Mallorca kartofler

Pestocreme

1 dl. basilikumblad
0.75 dl. mandel
0.75 dl. olivenolie
0.5 dl. mayonnaise
1 spsk. citronsaft
- salt og peber
100 g kogt og letrøget skinke
100 g fast ost
- Frisk basilikum til drys

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne møre, og afkøl helt. Skær i mindre stykker.
  2. 2
    Kom urter, nødder, olie og citronsaft i en blender, og blend til pestokonsistens.
  3. 3
    Juster konsistensen med vand, og smag til med salt og peber.
  4. 4
    Vend kartofler i cremen.
  5. 5
    Hak ost og skinke, og vend i, eller drys over kartoffelsalaten. Drys basilikum henover, og server.