Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg

Kan anrettes som smørrebrød eller som her i en rund timbale.
Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g kogte kartofler
4 spsk. cremefraiche 38%
2 spsk. kapers
2 spsk. rødløg, hakket
lidt Lidt salt og peber
8 stk vagtelæg
4 skiver rugbrød
lidt smør

0.25 stk. spidskål
1 spsk. purløg, klippet
2 stk matjessildefileter

Sådan gør du

  1. 1.Skær kartofler i små tern, og vend dem med cremefraiche, kapers og løg.  
  2. 2.Smag dem til med salt og peber.  
  3. 3.Kog æggene i 3 minutter.   
  4. 4.Smør brødet, og udstik det evt. til runde stykker.  
  5. 5.Snit spidskål fint, og bland det  med klippet purløg.  
  6. 6.Skær sildefileterne i 2 cm brede skiver.  
  7. 7.Kom kartofler, spidskål og til sidst  skåret sild på toppen.  
  8. 8.Server med æg.