Hvidløgsmuslinger

Blåmusliner er smækfyldt med gode mineraler som zink, jod og selen. De skal være levende, når du tilbereder dem. Tjek derfor grundigt muslingerne, inden du går i gang med at lave retten.
Hvidløgsmuslinger
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg blåmuslinger
2 fed hvidløg
- smør
1 dl. piske-fløde
1 stk. citron
- peber
300 g båndpasta
1 stk. parmesanost

Sådan gør du

  1. 1.Sæt pastavandet over.
  2. 2.Sorter dine muslinger. Er de åbne, skal de lukke, når du slår dem ned i køkkenbordet. Ellers skal de kasseres. Muslinger med hul i skallen kasseres også.
  3. 3.Kom muslingerne ned i en gryde med letsaltet vand.
  4. 4.Kog dem nogle minutter, indtil muslingerne åbner sig.
  5. 5.Kog nu pastaen
  6. 6.Hæld muslingerne i en sigte og skyld i koldt vand
  7. 7.Pil muslingerne ud fra skallen.
  8. 8.Hak hvidløgene og svits i smør, kom fløden på og kog op.
  9. 9.Smag til med citronsaft og peber. Kom muslingerne heri og varm igennem
  10. 10.Vend med pasta og server
  11. 11.Gerne med revet parmesanost på toppen