Helstegt dorade med sølvebede

Skal kun renses og fyldes med citronskiver og bages i 20 minutter
Helstegt dorade med sølvebede
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk dorader
1 stk. Citron (økologisk)
lidt Lidt salt og peber
lidt olie

2 stk pærer
25 g smør

1 stk. sølvbede
1 stk. mild rød chili
300 g edamamebønner
1 stk. citron

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.  
  2. 2.Rens fisken og fyld den med citron i skiver, salt og peber. Læg fisken på en bradepande med bagepapir, dryp med olie og steg den i 15-20 minutter.  
  3. 3.Skær pærer i både, og svits dem i smør.  
  4. 4.Skær bunden af sølvbeden og chilien i skiver. Svits dem på panden med pærer.Tilføj edamamebønnerne og lad dem blive gennemvarme.  
  5. 5.Smag til med citron, og server det hele til fisken.