Helstegt dorade med sølvbede
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | dorader evt. ørreder eller anden hel fisk |
1 stk. | Citron (økologisk) |
lidt | Lidt salt og peber |
lidt | olie |
2 stk. | pærer |
25 g | smør |
1 stk. | sølvbede |
1 stk. | mild rød chili |
300 g | edamamebønner |
1 stk. | citron |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Rens fisken og fyld den med citron i skiver, salt og peber. Læg fisken på en bradepande med bagepapir, dryp med olie og steg den i 15-20 minutter.
-
3Skær pærer i både, og svits dem i smør.
-
4Skær bunden af sølvbeden og chilien i skiver. Svits dem på panden med pærer.Tilføj edamamebønnerne og lad dem blive gennemvarme.
-
5Smag til med citron, og server det hele til fisken.