Grillet spidskål med hindbær

med lækker dressing krydret med citron
Grillet spidskål med hindbær
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål
- olivenolie
125 g hindbær
1 potte dild
1 stk. løg
150 g cremefraiche 18%
1 spsk. god mayonaise
0.5 stk. citronsaft
- Salt og frisk kværnet peber

Sådan gør du

  1. 1.Del spidskålen i 4-8 både, og gnid dem ind i olivenolie.     
  2. 2.Gril spidskålen over høj varme i 3-4 min., til den har grillstriber og er næsten mør.   
  3. 3.Læg spidskålen på et fad, og fordel hindbær, løgskiver og dild omkring den.   
  4. 4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.   
  5. 5.Dryp dressingen over kålen, drys med salt og peber, og server straks.