Grillet bøf med majs og mango
AFTENSMAD

Grillet bøf med majs og mango

En frisk sommerret, som ikke behøver andet tilbehør. Mangoen skal være moden og blød, så saften kan smitte af på kødet. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. bøffer af marmoreret oksefilet
- salt og peber
- olie
4 stk. majskolber
1 stk. agurk
2 stk. mangoer
1 stk. salatløg
1 spsk. olie
1 stk. citron
- Lidt tørrede chiliflager

Sådan gør du

  1. 1
    Tag bøfferne ud af køleskabet og drys med salt og peber. Lad dem stå uden for køleskab i 15 minutter.
  2. 2
    Skær evt. majskolber i skiver og vend dem med olie.
  3. 3
    Gril dem på panden, indtil de er gyldne. Tag dem af.
  4. 4
    Grill bøfferne 2-3 minutter per side på panden.
  5. 5
    Skær agurk, mango og løg i skiver. Vend grøntsagerne med olie og smag til med citronsaft og chili.
  6. 6
    Server de nygrillede bøffer med majskolber og grøntsager.

Tip!

Gnid bøffen med et fed hvidløg, før du griller den.