Fusilli med stegte grøntsager

Lynhurtig og nem pasta, hvor du finder lækker anvendelse for vinterens nærende rodfrugter
Fusilli med stegte grøntsager
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g fusilli
2 stk persillerødder
2 stk kartofler
1 stk. løg
lidt olivenolie
1 dl. piskefløde
1 spsk. friske timianblade
2 spsk. frisk hakket persille
lidt parmesan

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen efter anvisning.  
  2. 2.Skræl og skær rodfrugter og løg i mindre stykker.  
  3. 3.Svits dem møre og gyldne i olie på en pande.  
  4. 4.Kom fløde og krydderurter heri, og svits dem i et minut.  
  5. 5.Afdryp pastaen, og vend den med grøntsager.  
  6. 6.Server retten med et drys ost.   

Tip!

Køb en pakke med blandede rodfrugter fra for eksempel Søris. Der får du også timian med.