Fusilli med stegte grøntsager
FROKOST

Fusilli med stegte grøntsager

Lynhurtig og nem pasta, hvor du finder lækker anvendelse for vinterens nærende rodfrugter
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g fusilli
2 stk. persillerødder
2 stk. kartofler
1 stk. løg
lidt olivenolie
1 dl. piskefløde
1 spsk. friske timianblade
2 spsk. frisk hakket persille

Ved servering

lidt parmesan Pecorino kan også bruges

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning.  
  2. 2
    Skræl og skær rodfrugter og løg i mindre stykker.  
  3. 3
    Svits dem møre og gyldne i olie på en pande.  
  4. 4
    Kom fløde og krydderurter heri, og svits dem i et minut.  
  5. 5
    Afdryp pastaen, og vend den med grøntsager.  
  6. 6
    Server retten med et drys ost.   

Tip!

Køb en pakke med blandede rodfrugter fra for eksempel Søris. Der får du også timian med.