Fuldkornsnudler med sølvbede og oksekød

Mættende nudelret med stærke chiliflager og sprøde nigellafrø som drys
Fuldkornsnudler med sølvbede og oksekød
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød
lidt olie

2 stk rødløg
0.5 stk. sølvbede
0.25 stk. blomkål
2 spsk. tamari
1 stk. Citron (økologisk)
250 g fuldkornsnudler

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med vand over til nudler.  
  2. 2.Svits kødet på en pande i olie. Skær løg i både, og svits dem med.  
  3. 3.Skær bunden af sølvbeden, og skær den i mindre stykker. Skær blomkål i skiver. Svits begge dele sammen med kødet.  
  4. 4.Kog nudlerne.  
  5. 5.Smag retten til med tamari, reven citronskal og lidt saft. Vend kød og grøntsager sammen med nudler og server med drys.