Fondue

Lad hver gæst få sin egen lille fondue. 
Gennemvarm små ildfaste forme i ovnen, hæld varm fondue heri, og server med masser af grønt, kartofler og lidt brød.
Fondue
  • 4 Personer

Ingredienser

1 fed hvidløg
1 dl. hvidvin
200 g gruyere
150 g emmentaler
1 tsk. majsstivelse
1 spsk. hvidvin
- salt, peber og paprika
8 stk små kogte kartofler
8 stk små buketter broccoli
4 stk portobellosvampe
2 stk syltede agurker i mundrette stykker
8 stk radiser
- lidt brød i tern

Sådan gør du

  1. 1.Pil hvidløget, og gnid gryden med det.
  2. 2.Kom vin heri, og kog op.
  3. 3.Riv osten, og kom i gryden. Smelt og rør rundt ved lav varme.
  4. 4.Rør majsstivelsen ud i vinen, og jævn fonduen under omrøring.
  5. 5.Smag til med salt, peber og paprika.
  6. 6.Server med tilbehør.