Citronpasta med svamp og fugl

En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør
Citronpasta med svamp og fugl
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk kyllingelår
2 spsk. olivenolie
lidt Lidt salt og peber
300 g tagliatelle pasta
1 stk. knoldselleri
1 stk. fed hvidløg
400 g blandede svampe
1 stk. Citron (økologisk)

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.  
  2. 2.Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå. Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt.   
  3. 3.Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente.  
  4. 4.Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande. Vend revet hvidløg heri.  
  5. 5.Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør. Smag til med salt og peber.   
  6. 6.Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen.  
  7. 7.Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri.