Cheesecake med hindbær og rabarber

Rabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Cheesecake med hindbær og rabarber
  • 8 Personer

Bund

200 g digestive kiks
100 g smør


Fyld

175 g hindbær
250 g mascarponeost
250 g cremefraiche 38%
3 spsk. flormelis
2 dl. rababerkompot

Sådan gør du

  1. 1.Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.
  2. 2.Smelt smørret i en gryde uden at brune. Tag af komfuret, og rør kagesmuldret heri.
  3. 3.Dæk bunden af formen med bagepapir, og fordel kageblandingen heri. Lad afkøle helt.Fordel hindbær på bunden.
  4. 4.Kom mascarpone og cremefraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk sammen med elpisker til en fast masse. Fordel cremen på bunden.
  5. 5.Pak i film, og stil i køleskab i mindst 3 timer.
  6. 6.Fordel rabarberkompot på cremen, og server.