Champagne-braiseret kylling med druer

Hæv din kylling til skyerne og giv den brusebad i perlende champagne.
Champagne-braiseret kylling med druer
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. økologisk kylling
2.5 dl. piske-fløde
1 spsk. majsstivelse
3 dl. champagne
- salt og peber
400 g grøn drue
1 kg aspargeskartofler

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Læg kyllingen i en ildfast form.
  3. 3.Kom fløde og majsstivelse i en skål og pisk sammen.
  4. 4.Hæld champagne heri.
  5. 5.Hæld blandingen over kyllingen.
  6. 6.Krydr med salt og peber.
  7. 7.Sæt 4 klaser druer ned i den ildfaste form ved siden af kyllingen. Sæt retten i ovnen i ca. 1 time.
  8. 8.Kog aspargeskartoflerne og pil dem.
  9. 9.Server kartoflerne til kylling, sauce og druer.