Champagne-braiseret kylling med druer
AFTENSMAD

Champagne-braiseret kylling med druer

Hæv din kylling til skyerne og giv den brusebad i perlende champagne.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. økologisk kylling
2.5 dl. piske-fløde
1 spsk. majsstivelse
3 dl. champagne
- salt og peber
400 g grøn drue
1 kg aspargeskartofler

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Læg kyllingen i en ildfast form.
  3. 3
    Kom fløde og majsstivelse i en skål og pisk sammen.
  4. 4
    Hæld champagne heri.
  5. 5
    Hæld blandingen over kyllingen.
  6. 6
    Krydr med salt og peber.
  7. 7
    Sæt 4 klaser druer ned i den ildfaste form ved siden af kyllingen. Sæt retten i ovnen i ca. 1 time.
  8. 8
    Kog aspargeskartoflerne og pil dem.
  9. 9
    Server kartoflerne til kylling, sauce og druer.