Carpaccio af portobello
HOVEDRET

Carpaccio af portobello

Carpaccio er en italiensk ret af meget tynde skiver råt oksekød med olivenolie og citronsaft. Her bruger vi portobelloskiver med dressing og drys af ost, valnødder og persille.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 skiver surdejsbrød
lidt olivenolie
4 spsk. piskefløde
2 tsk. friskhakket estragon
0.5 tsk. akaciehonning
0.5 tsk. hvidvinseddike
lidt Lidt salt og peber
4 stk. portobello svamp
lidt frisk høvlet parmasan Til pynt
4 spsk. Hakkede valnødder
1 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1
    Skær brødet i små tern, og steg dem sprøde i olie. Afdryp brødet på køkkenrulle.  
  2. 2
    Rør fløde med estragon, honning og eddike. Smag til med salt og peber.  
  3. 3
    Skær portobellosvampe i helt tynde skiver.   
  4. 4
    Anret dem på fire tallerkener, og dryp dressingen henover.  
  5. 5
    Drys ost, valnødder og persille henover og server.