Canneloni med tomat og kaperssauce
FROKOST

Canneloni med tomat og kaperssauce

Rul lasagneplader til canneloni, bages nemt med i en ildfast form
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
lidt olivenolie
200 g frisk spinat
250 g ricotta
lidt Lidt salt og peber
200 g lasagneplader
0.5 l. purerede tomater
3 spsk. koncentreret tomatpuré
4 spsk. kapers
1 spsk. olivenolie
1 stk. fed hvidløg
1 knsp. cayennepeber

Drys

lidt frisk hakket basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.  
  2. 2
    Smør en ildfast form, hvor rullerne ligger tæt.   
  3. 3
    Hak løget og svits i olie. Vend løg med spinaten, så den falder sammen. Tag løg og spinat fra varmen, vend med ricotta, og smag det til med salt og peber.
  4. 4
    Del lasagnepladen i 8 stykker. Fyld stykkerne med spinatblandingen, og rul dem sammen. Læg dem i den ildfaste form.   
  5. 5
    Rør purerede tomater med puré, kapers, olie og revet hvidløg. Krydr med cayennepeber. Hæld tomatblandingen over cannelonien, og sæt den i ovnen.  
  6. 6
    Bag cannelonien i ovnen i cirka 25 minutter. Kig til den efter 20 minutter.  

Tip!

Du kan komme 1-2 dl kogte linser eller quinoa i spinatfyldet. Godt og mættende.