Burger med grillet grønt og syltede rødløg

De grillede auberginer sammen med de syltede løg giver dejligt mættende fyld i burgeren
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk auberginer
lidt salt
6 spsk. olivenolie
1 stk. fed friske hvidløg
0.5 tsk. tørret rosmarin
lidt chiliflager, tørrede
75 g ost
2 stk rødløg
3 spsk. hvidvinseddike
0.5 tsk. sukker


- Lidt salt og peber
lidt salat
- Burgerboller
- god mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1.Drys aubergineskiverne med salt, og lad dem trække i 15 min. Skyl saltet af, og dup skiverne tørre.   
  2. 2.Bland olien med krydderier, og pensl den på auberginerne. Gril skiverne over direkte varme i 2-3 min. Vend skiverne, og fordel osten på, gril videre i yderligere 2-3 min.  
  3. 3.Snit imens løgene i meget tynde skiver, og vend dem med eddike, sukker, salt og peber.  
  4. 4.Varm burgerbollerne, og klargør salaten. Fordel fyldet i burgerbollerne sammen med aubergine og syltede rødløg.   
  5. 5.Nyd burgerne straks!