Burger med bacon og guacamole

Giv dine burgere et saftigt pift med guacamole. Den grønne dip smøres direkte i burgerbollen og tilføjer ekstra smag og krydderi til burgeren.
Burger med bacon og guacamole
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk skiver bacon
600 g hakket oksekød
- salt og peber
4 stk skiver cheddarost
1 stk. avocado
- lidt limesaft
dl. creme fraiche 18%
1 stk. fed revet hvidløg
1 stk. rød chili
4 stk store burgerboller
2 stk store tomater

Sådan gør du

  1. 1.Steg baconen sprød på en pande i sit eget fedt.
  2. 2.Form kødet til fire bøffer, drys med salt og peber, og steg, gerne på grillpande, kødet et par minutter på hver side.
  3. 3.Læg osten på kødet, og lad smelte, mens kødet gennemsteges.
  4. 4.Mos avocado, og dryp limesaft over.
  5. 5.Bland avocado med creme fraiche, og smag til med hvidløg, hakket chili og salt.
  6. 6.Lun burgerbollerne, og skær tomater i skiver.
  7. 7.Læg burgerne sammen.