Bacon-fersken cupcakes med glasur med bacon og marshmellow

Små hapsere med bacon og fersken. Dine gæster vil elske disse cupcakes.
Bacon-fersken cupcakes med glasur med bacon og marshmellow
  • 6 Personer
  • 60 Minutes

Kagedej

2 stk æg
2.5 dl. sødmælk
120 g smør
2 dl. sukker
4 dl. hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 tsk. vaniljesukker
3 stk friske
1 pakke bacon i skiver

Sådan gør du

  1. 1.Smelt smør i en lille gryde. Skær bacon ud i meget små firkanter og steg dem gyldne, sæt baconen til side.
  2. 2.Halver dine ferskner, fjern kernerne og skær dem ud i små stykker.
  3. 3.Pisk æg, mælk, sukker og smør. Vend de tørre ingredienser sammen, inden du kommer dem i mælkeblandingen og pisker tingene jævnt sammen.
  4. 4.Kom nu ferskentern og bacontern i dejen og vend rundt, til du har en ensartet dej.
  5. 5.Fordel din dej i små muffinforme eller en silikoneform med huller til muffin. Bag dine muffins ca. 25 min. ved 180-200C.
  6. 6.Lad muffins køle af.
  7. 7.Skær den anden pakke bacon ud i meget små firkanter, og steg baconfirkanterne gyldne på en pande. Lad baconen afdryppe på køkkenrulle.
  8. 8.Vend en æggehvide i flormelis og bland bacondrys heri. Gem en lille smule bacondrys til at pynte toppen med.
  9. 9.Kom nu de øvrige æggehvider i en stor skål og pisk, indtil de er meget luftige. 
  10. 10.Tilføj derefter flormelis og pisk æg og flormelis til en luftig marshmellow-masse. Vend nu meget forsigtigt den første glasur med massen.
  11. 11.Massen og glasuren skal ikke blandes ensartet. Rør ikke for længe, så slår du luftigheden ud af din topping med fedtstoffet fra bacon.
  12. 12.Kom den færdige masse i en sprøjtepose og brug den til at dekorere de afkølede muffins. Drys med det sidste baconkrymmel i posen.