Andesuppe

Andesuppe med inspiration fra Asien og smag af ingefær, mynte og koriander. Kraftig og varmende vintersuppe.
Andesuppe
  • 4 Personer
  • 60 Minutes

Ingredienser

2 stk andelår
2 l. vand
2 stk gulerødder
1 stk. porre
3 cm ingefær
- salt og peberkorn
1 stk. citron - økologisk
3 tsk. soja
2 stk kartofler
1 stk. gulerod
200 g aspargesbroccoli
0.5 stk. frisk (rød) chili
- mynte
- koriander

Sådan gør du

  1. 1.Kom lår i en gryde, og kom vand herpå.
  2. 2.Skær grøntsager i mindre stykker, og kom dem heri. Lad vandet koge op, og skum det af. Tilføj salt og peberkorn. Lad det simre i cirka 40 minutter.
  3. 3.Tag kødet, og afkøl det lidt, før du piller kødet fra ben og skind.
  4. 4.Lad også suppen afkøle, så at du kan skumme fedtet fra og fjerne grøntsager, der er kogt med.
  5. 5.Kom suppen i en gryde, og smag til med rigelige mængder citron og lidt soja.
  6. 6.Skær kartofler i stave, og hak guleroden fint. Kom dem i suppen, og lad den simre i 5 minutter.
  7. 7.Tilføj aspargesbroccoli og snittet chili. Lad det simre et par minutter, og tilføj til sidst det pillede andekød. Pynt med mynte og koriander inden servering.