Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt

De stegte andebryster serveres med cremet risotto, og det hele drysses med frisk myntesalt.
Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk andebryster
- Lidt salt og peber
- olie

1 stk. løg
25 g smør

1 dl. hvidvin
1 stk. blomkålshoved
100 g flødeost
1 håndfuld mynte
1 spsk. Saltflager
4 håndfulde Blandede salatblade
2 dl. artiskokhjerte
2 spsk. pinjekerner

Sådan gør du

  1. 1.Krydr andebryster med salt og peber og steg på skindsiden i 15 minutter.  
  2. 2. Vend og steg færdig i cirka 5 minutter.  
  3. 3.Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom vin herpå, og lad det simre tørt.  
  4. 4.Riv blomkålen på et rivejern eller i en foodprocessor. Kom det i gryden, og svits det rundt. Lad osten smelte heri og smag til med salt og peber.  
  5. 5.Kom salt og mynte i en morter, og knus alt fint.  
  6. 6.Server andebryst i skiver med blomkålsrisotto og salat. Drys myntesalt over ved servering.