Ananas- og kokosis med chokolade
DESSERT

Ananas- og kokosis med chokolade

En cremet is af ananas og kokos, som smager skønt og en smule eksotisk efter et godt grillmåltid. 
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g frisk ananas, i tern
1 dl. kokosmælk
1 tsk. rørsukker, efter smag
- Kornene af ¼ vaniljestang
100 g mørk chokolade, til pynt
- Isforme + ispinde

Sådan gør du

  1. 1
    Blend ananas, kokosmælk, sukker og vanilje sammen med en stavblender, til massen er ensartet. Smag evt. til med mere sukker.
  2. 2
    Fordel blandingen i ispindeforme. Frys ispindene i min. 4 timer, til de er dybfrosne.
  3. 3
    Smelt chokolade over vandbad, og dekorer ispindene. Sæt dem evt. tilbage i fryseren inden servering, så de er fine og faste.

Tip!

Prøv at tilsætte et nip salt, inden du blender isen. Det trækker masser af ananassmag frem.