Åben majspandekage med avokado og myntecreme

Toppes med stegt laks, rødløg og ærter.
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk store   æg
2 dl. vand
3 dl. majsmel
1 knsp. salt-
- olivenolie
2 stk laksesteaks
- Lidt salt og peber
2 stk avokado
2 tsk. citronsaft
1.5 dl. cremfraiche
2 spsk. hakket mynte
1 stk. rødløg
2 dl. friskpillede grønne ærter

Sådan gør du

  1. 1.Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med salt. Lad det stå og samle sig i 20 minutter.  
  2. 2.Steg mindre pandekager gyldne i olie. Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel.   
  3. 3.Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.  
  4. 4.Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.  
  5. 5.Mos avokadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche og mynte. Hak rødløget.  
  6. 6.Server de lune pandekager med avokadocreme, og top dem med laks, ærter og løg.