Torskerognsfrikadeller og råkostsalat
AFTENSMAD

Torskerognsfrikadeller og råkostsalat

Opgrader din torskerognsmad med disse sprøde torskerognsfrikadeller. Kapers og dild hører sig naturligvis til. 
  • 2 Personer

Torskerognsfrikadeller

stk. løg
bundt dild eller ½ skefuld tørret dild
2 spsk. kapers
200 g torskerogn fra dåse
1 stk. æg
4 spsk. mel
- Et nip salt
1 spsk. Olie eller smør

Råkostsalat

4 stk. gulerødder
2 stk. appelsiner
1 håndfuld rosin

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løg, dild og kapers fint.
  2. 2
    Rør alle ingredienserne, på nær olie, sammen i en gryde til en fast masse.
  3. 3
    Varm olien på en pande. Form frikadellerne (6-8 stk.) med en ske og steg dem gyldne på panden, ca. 3 minutter på hver side.
  4. 4
    Imens skrælles gulerødderne hele vejen igennem. Skrællerne udgør salaten.
  5. 5
    Fileter appelsinerne og bland dem med gulerodsskræller og rosiner i en skål.