Torskerognsfrikadeller og råkostsalat
- 2 Personer
Torskerognsfrikadeller
stk. | løg |
bundt | dild eller ½ skefuld tørret dild |
2 spsk. | kapers |
200 g | torskerogn fra dåse |
1 stk. | æg |
4 spsk. | mel |
- | Et nip salt |
1 spsk. | Olie eller smør |
Råkostsalat
4 stk. | gulerødder |
2 stk. | appelsiner |
1 håndfuld | rosin |
Sådan gør du
-
1Hak løg, dild og kapers fint.
-
2Rør alle ingredienserne, på nær olie, sammen i en gryde til en fast masse.
-
3Varm olien på en pande. Form frikadellerne (6-8 stk.) med en ske og steg dem gyldne på panden, ca. 3 minutter på hver side.
-
4Imens skrælles gulerødderne hele vejen igennem. Skrællerne udgør salaten.
-
5Fileter appelsinerne og bland dem med gulerodsskræller og rosiner i en skål.