Stegte ris med roastbeef og ærter
- 4 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
4 stk. | -500 g stegt roastbeef |
3 dl. | jasminris |
2 stk. | fed revet hvidløg |
1 spsk. | . revet ingefær |
2 spsk. | olie |
3 spsk. | soyasauce |
2 tsk. | sukker |
300 g | grønne ærter (friskpillede eller frost) |
4 stk. | skiver ristet brød |
Sådan gør du
-
1Kog risen efter anvisning.
-
2Svits hvidløg og ingefær i olie på en pande eller wok.
-
3Kom sojasauce og sukker på panden, og kog op.
-
4Vend den nykogte ris og ærterne på panden, og vend til sidst kødet skåret i tynde strimler i.
-
5Stil gerne en skål med sojasauce smagt til med lidt sukker på bordet, så kan retten få lidt mere smag, hvis man ønsker.