Stegte ris med roastbeef og ærter
AFTENSMAD

Stegte ris med roastbeef og ærter

Roastbeefen møder her det asiatiske køkken, og vi er vilde med det. 
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

Ingredienser

4 stk. -500 g stegt roastbeef
3 dl. jasminris
2 stk. fed revet hvidløg
1 spsk. . revet ingefær
2 spsk. olie
3 spsk. soyasauce
2 tsk. sukker
300 g grønne ærter (friskpillede eller frost)
4 stk. skiver ristet brød

Sådan gør du

  1. 1
    Kog risen efter anvisning.
  2. 2
    Svits hvidløg og ingefær i olie på en pande eller wok.
  3. 3
    Kom sojasauce og sukker på panden, og kog op.
  4. 4
    Vend den nykogte ris og ærterne på panden, og vend til sidst kødet skåret i tynde strimler i.
  5. 5
    Stil gerne en skål med sojasauce smagt til med lidt sukker på bordet, så kan retten få lidt mere smag, hvis man ønsker.