SOS
FROKOST

SOS

SOS står for Smør, Ost og Sild. Vi serverer den herlige frokostanretning med smørsmurte knækbrød, det minder lidt om Sverige.  
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g små kartofler
2 spsk. hakket dild
2 spsk. Vindruekerneolie
1 tsk. citronsaft
4 stk. Matjessildfileter
1 stk. rødløg
- Et bundt purløg
- ærteskud
2 dl. cremefraiche 18%
- knækbrød
- smør
- Ost, gerne Grevé eller Prästost

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne møre. Afkøl og pil.
  2. 2
    Kom dild, olie og citronsaft i en lille skål og lad det stå.
  3. 3
    Anret silden med kartofler, cremefraiche og diverse løg og urter.
  4. 4
    Hæld dild og olie gennem en lille sigte ned i en skål. Dryp det over retten og server.
  5. 5
    Server knækbrød, smør og ost til.