3 slags oste
SNACKS OG TILBEHøR

3 slags oste

Server de tre oste med hjemmelavet hindbærbalsamico, som skal trække i to dage før servering. 
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dl. rød balsamicoeddike
100 g hindbær
2 spsk. akaciehonning
4 skiver pumpernickel
3 stk. oste for eksempel: Vesterhavsost fra Thise Mejeri, manchego, hvidløgsost

Sådan gør du

  1. 1
    Kom balsamicoeddike i en glasskål.
  2. 2
    Mos hindbær og kom heri.
  3. 3
    Dæk skålen med film og stil i et lyst vindue.
  4. 4
    Lad stå i to dage.
  5. 5
    Sigt hindbærrerne fra og smag til med honning.
  6. 6
    Rist brødet i et par omgange, indtil det er helt sprødt. Bræk det i mindre stykker.
  7. 7
    Skær osten i mindre stykker. Server med pumpernickelchips og lidt hindbærbalsamico.

Tip!

Anretning: Der skal kun nogle enkelte dråber balsamico til osten, lad gæsterne dryppe den på deres egen ost.