Panerede koteletter
AFTENSMAD

Panerede koteletter

Sennep er et krydderi, der fremhæver smagen i et væld af retter, fx saftige koteletter med ben.
  • 4 Personer
  • 25 Minutes

ingredienser

1 kg kartofler
4 stk. svinekoteletter med ben
- salt og peber
8 spsk. taffelsennep
3 dl. rasp
- smør
2 dl. coop piskefløde
- kulør
4 dl. grønne ærter fra bælg

Sådan gør du

  1. 1
    Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  2. 2
    Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
  3. 3
    Vend senneppen ned i raspen, og smør den anden side med sennep.
  4. 4
    Vend koteletten.
  5. 5
    Steg koteletterne sprøde og gennemstegte i alt ca. 12 minutter.
  6. 6
    Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på panden, og lad simre under omrøring i nogle minutter.
  7. 7
    Smag til med salt og peber, og farv saucen fin med kulør.
  8. 8
    Damp ærterne møre i 2 minutter.
  9. 9
    Afdryp,og server med koteletter, kartofler og sauce.