Roastbeef med pasta og tomatsovs
- 4 Personer
Ingredienser
1200 g | roastbeef |
- | salt og peber |
15 g | smør |
1 spsk. | olie |
2 dåser | cherrytomat |
1 spsk. | sukker |
10 blade | basilikum |
300 g | pasta |
Drys
- | purløg |
Tilbehør
1 stk. | avocado |
- | citronsaft |
- | salt |
- | flute |
Sådan gør du
-
1Drys roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande på alle sider i smør og olie.
-
2Tag den op, og læg den i en lille bradepande.
-
3Stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
-
4Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter, indtil temperaturen viser det, du ønsker.
-
5Tag roastbeefen ud og lad den stå 15 minutter, før du skærer den to dele.
-
6Den ene halvdel gemmer du i køleskabet til i morgen.
-
7Hæld tomaterne på panden, hvor kødet blev stegt.
-
8Drys salt, peber og sukker på, lad simre 10 minutter og tag fra varmen.
-
9Riv hvidløg ned i tomatsaucen og smag til med frisksnittet basilikum, salt, peber og sukker.
-
10Hæld evt. skyen fra den stegte roastbeef i tomatsaucen.
-
11Server nykogt pasta med tynde skiver roastbeef og tomatsauce.
-
12Drys gerne lidt purløg over retten. Server med en stor avocado skåret i tern, vendt med citronsaft og salt og et flute.
Tip!
Vend den nykogte pasta med lidt trøffelolie, før den serveres. Især godt til oksekød.