Roastbeef med pasta og tomatsovs
AFTENSMAD

Roastbeef med pasta og tomatsovs

Pasta og tomatsovs behøver ikke kun have følge af hakkekød! Prøv denne ret, hvor roastbeef er hovedingrediens. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1200 g roastbeef
- salt og peber
15 g smør
1 spsk. olie
2 dåser cherrytomat
1 spsk. sukker
10 blade basilikum
300 g pasta

Drys

- purløg

Tilbehør

1 stk. avocado
- citronsaft
- salt
- flute

Sådan gør du

  1. 1
    Drys roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande på alle sider i smør og olie.
  2. 2
    Tag den op, og læg den i en lille bradepande.
  3. 3
    Stik stegetermometeret ind i centrum af kødet.
  4. 4
    Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter, indtil temperaturen viser det, du ønsker.
  5. 5
    Tag roastbeefen ud og lad den stå 15 minutter, før du skærer den to dele.
  6. 6
    Den ene halvdel gemmer du i køleskabet til i morgen.
  7. 7
    Hæld tomaterne på panden, hvor kødet blev stegt.
  8. 8
    Drys salt, peber og sukker på, lad simre 10 minutter og tag fra varmen.
  9. 9
    Riv hvidløg ned i tomatsaucen og smag til med frisksnittet basilikum, salt, peber og sukker.
  10. 10
    Hæld evt. skyen fra den stegte roastbeef i tomatsaucen.
  11. 11
    Server nykogt pasta med tynde skiver roastbeef og tomatsauce.
  12. 12
    Drys gerne lidt purløg over retten. Server med en stor avocado skåret i tern, vendt med citronsaft og salt og et flute.

Tip!

Vend den nykogte pasta med lidt trøffelolie, før den serveres. Især godt til oksekød.