Ovnbagt kylling og kvæder
AFTENSMAD

Ovnbagt kylling og kvæder

Bagte kvæder får en helt fantastisk, dejlig smag og byder på perfekt balance mellem syrligt og sødt. Her er retten serveret med couscous og rosiner.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. kylling
4 stk. kvæder
4 stk. løg
4 spsk. olivenolie
stk. citron
- salt og peber
3 dl. couscous
4 spsk. rosin

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Læg kyllingen i en stor ildfast form.
  3. 3
    Skær kvæder lige over. Skær løg lige over. Læg dem med skærefladen opad i bradepanden.
  4. 4
    Bland olie med citronsaft, og krydderier og dryp over det hele.
  5. 5
    Stil dem midt i ovnen og steg indtil kyllingen er gennemstegt. Det tager cirka 1 time og 15 minutter.
  6. 6
    Kom couscous og rosiner i en gryde og kog efter anvisning på emballagen.
  7. 7
    Skær kyllingen i mindre stykker og server med kvæder, løg og sky.