Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
AFTENSMAD

Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce

En forholdsvis nem ret, der mætter godt. Blandingen af fisk og ris i kokosmælk med karry og ingefær er skøn og sender tankerne østpå. 
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. basmatiris
6 g optøede hellefisk-fileter
- salt og peber
25 g smør
- 1 stort løg
- olie
1 spsk. karry
1 spsk. friskrevet ingefær
1 stk. pose, ca. 400 g helbladet spinat
1 dåse kokosmælk
- citron

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Sæt ris over.
  3. 3
    Fordel fisken i en smurt bradepande, og drys med salt og peber.
  4. 4
    Kom smørklatter over fisken.
  5. 5
    Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og skyl det under den kolde hane.
  6. 6
    Fold ud, og læg papiret over fisken.
  7. 7
    Bag fisken i ca. 10 minutter. Tag ud.
  8. 8
    Hak løget og svits det i olie med karry og ingefær.
  9. 9
    Kom spinaten og kokosmælken i, og lad det simre til spinaten er optøet og gennemvarmet.
  10. 10
    Smag til med salt og peber.
  11. 11
    Tag gryden fra varmen, vend evt. med risen og server med fisk og lidt citron.