Lun vinter-Sangria
DRIKKE

Lun vinter-Sangria

Sangria rimer på solkyst og saltvand, men hvorfor vente til sommer med at nyde Spaniens nationaldrik? Vi præsenterer her den lune vinter-Sangria, der spreder hygge og holder kulden ude. 
  • 4 Personer

Ingredienser

750 ml. rødvin, gerne Rioja
1 stk. vaniljestang
2 stk. kanelstænger
1 dl. rørsukker
- saft af 1 citron
- saft af en appelsin
2 stk. appelsiner

Sådan gør du

  1. 1
    Kom vin i en gryde.
  2. 2
    Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  3. 3
    Kom korn, vaniljestang, kanelstænger og sukker i gryden.
  4. 4
    Varm helt op, dog uden at vinen koger.
  5. 5
    Sluk og lad stå i 30 minutter.
  6. 6
    Tag vaniljestang og kanel op og kom citron og appelsinsaft i gryden.
  7. 7
    Lun og smag til.
  8. 8
    Skær skrællet appelsin i tern og kom i fire glas. Hæld vinen herpå og server.