Ketchup af abrikos og tomat
SNACKS OG TILBEHøR

Ketchup af abrikos og tomat

Anderledes ketchup med rig abrikossmag. God til al slags kød.
  • 0 Personer

Ingredienser

1 kg tomater
1 kg abrikoser
400 g løg
200 g blegselleri
- 6 cm ingefær
1 dl. rørsukker
1 dl. æblecidereddike
1 spsk. salt
- peber
1 spsk. karry

Sådan gør du

  1. 1
    Skær frugt og grøntsager i mindre stykker og kog dem møre under låg i cirka 30 minutter.
  2. 2
    Blend grøntsagerne til ketchup og kom dem tilbage i gryden.
  3. 3
    Kom sukker, eddike, salt, peber og karry heri, og lad ketchuppen simre tyk i cirka 30 minutter uden låg.
  4. 4
    Kom den på skoldede glas. Afkøl og opbevar den i køleskab.