Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky
AFTENSMAD

Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky

Kalveschnitzel på en ny måde. Vi serverer den med store kapersbær i schnitzlens ånd, men krydrer herligheden med indisk marsalakrydderi. 
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g kalveschnitzel
- salt og peber
4 spsk. hvedemel
- smør og olie til stegning
1 dl. tør marsala ( italiensk hedvin)
1 stk. citron
- En håndfuld kapersbær

Sådan gør du

  1. 1
    Skær hver schnitzel over i to, og drys med salt og peber.
  2. 2
    Vend kødet i mel.
  3. 3
    Smelt smør og olie på en pande, og lad det blive varmt og boble af.
  4. 4
    Brun kødet på begge sider.
  5. 5
    Kom marsala og et par spiseskeer vand på panden, og skru ned for varmen.
  6. 6
    Lad det simre 5 minutter.
  7. 7
    Skær halvdelen af citronen i både, smag saucen til med den anden halvdel.
  8. 8
    Server kødet med citron og kapers.