Kaffemousse
- 6 Personer
Ingredienser
1 dl. | sukker |
1.5 dl. | vand |
5 spsk. | nescafé |
5 blade | husblas |
4.5 stk. | pasteuriserede æggehvider |
5 dl. | piske-fløde |
6 stk. | chokoladeovertrukne mandler |
Sådan gør du
-
1Udblød husblas efter anvisning på emballagen.
-
2Kom sukker, vand og kaffe i en gryde.
-
3Kog op, og tag fra varmen.
-
4Tag husblas op af vandet, og kom det i gryden, imens du rører rundt med piskeris.
-
5Lad blandingen køle godt af, den må ikke blive helt kold og stivnet.
-
6Pisk æggehvider til skum. Pisk fløden til skum, og vend sammen.
-
7Rør kaffen godt igennem, og rør den med flødeblandingen.
-
8Kom i en stor skål eller i portionsstore skåle, sæt på køl i 2-3 timer.
-
9Server toppet med chokoladeovertrukne mandler.