Grillede tomater og rejer
FROKOST

Grillede tomater og rejer

Fingerspise, for skallen bliver på rejerne, mens de grilles. Pasta vendt med karrysmør hertil.
  • 4 Personer

ingredienser

3 kg rå tigerrejer med skal
2 spsk. olie
2 stk. fed hvidløg
1 stk. citron
750 g blandede tomater
200 g pasta
25 g smør
1 tsk. karry

Sådan gør du

  1. 1
    Kom olie i en skål og riv hvidløg herned.
  2. 2
    Kom citronsaft heri.
  3. 3
    Vend rejerne i blandingen og lad stå i 30 minutter.
  4. 4
    Sæt pastavandet over.
  5. 5
    Vend tomaterne med lidt olie og gril dem møre.
  6. 6
    Tag fra grillen.
  7. 7
    Grill rejerne, indtil de skifter farve.
  8. 8
    Kog pastaen efter anvisning og kom i en sigte.
  9. 9
    Smelt smørret i gryden og rist karry heri.
  10. 10
    Vend den afdryppede pasta heri og server til det nygrillede.