Gratineret sandwich
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | skiver brød |
1 stk. | glas bruschettasauce (Svansø) eller ca. 2 dl hakkede soltørrede tomater |
100 g | revet emmentaler |
- | En håndfuld spinatblade |
150 g | skinke, parma- eller serranoskinke |
8 stk. | kryddertomater |
- | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Læg brødet på en bradepande med bagepapir.
-
3Fordel bruschettasaucen på brødet.
-
4Drys osten over.
-
5Gratiner brødskiverne indtil gyldne, ca. 8 minutter.
-
6Tag ud, og kom spinat, skinke og tomat på toppen.
-
7Dryp olivenolie over og server.
-
8Eventuelt sammen med en grøn salat af f.eks. spinatblade, flere tomater og snittede sommerløg.