Gratineret sandwich
FROKOST

Gratineret sandwich

En sandwich med skinke, tomat, spinat og ost, som får ekstra bid efter en tur i ovnen. 
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. skiver brød
1 stk. glas bruschettasauce (Svansø) eller ca. 2 dl hakkede soltørrede tomater
100 g revet emmentaler
- En håndfuld spinatblade
150 g skinke, parma- eller serranoskinke
8 stk. kryddertomater
- olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Læg brødet på en bradepande med bagepapir.
  3. 3
    Fordel bruschettasaucen på brødet.
  4. 4
    Drys osten over.
  5. 5
    Gratiner brødskiverne indtil gyldne, ca. 8 minutter.
  6. 6
    Tag ud, og kom spinat, skinke og tomat på toppen.
  7. 7
    Dryp olivenolie over og server.
  8. 8
    Eventuelt sammen med en grøn salat af f.eks. spinatblade, flere tomater og snittede sommerløg.