Leverpostej a la farmor
SNACKS OG TILBEHøR

Leverpostej a la farmor

Hjemmelavet leverpostej er en delikatesse, der hører hjemme på ethvert frokostbord. Imponer dine gæster med leverpostej som farmor plejede at lave den. 
  • 4 Personer

Ingredienser

375 g svinelever
125 g spæk
1 stk. løg
1.5 spsk. hvedemel
1 stk. æg
2.5 dl. mælk
1 tsk. salt
tsk. peber
10 stk. skiver bacon
- Evt. frisk timian

Sådan gør du

  1. 1
    Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være.
  2. 2
    Rør mel, æg, mælk og salt og peber i farsen.
  3. 3
    Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. ½ liter.
  4. 4
    Læg evt. en baconskive ovenpå.
  5. 5
    Bag postejerne i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune og gennembagte.
  6. 6
    Bagetiden er 45-60 minutter.
  7. 7
    Brug en kødnål til at se, om de er gennembagt.
  8. 8
    Kødsaften skal være klar.
  9. 9
    Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej.
  10. 10
    Pynt evt. med lidt frisk timian.