Bruschetta med fisk og andet
- 4 Personer
- 20 Minutes
ingredienser
stk. | panerede fiskefileter |
- | olie |
2 stk. | courgetter |
8 stk. | tomater |
- | blandet salat |
1 stk. | citron |
- | Lidt salt og peber |
pesto
100 g | revet parmesanost |
1 stk. | fed hvidløg |
1 spsk. | hvidvinseddike |
1 dl. | hakket basilikum |
dl. | olie |
1 stk. | italiensk brød |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Skær courgetter i tynde skiver.
-
3Vend med lidt olie, og fordel på en bradepande.
-
4Drys med salt og peber, og bag grøntsagerne møre i ovnen, indtil de får lidt farve.
-
5Ordn resten af grøntsagerne, og skær i mindre stykker.
-
6Kom alle ingredienser til pestoen i en blender, og blend til let grov sauce.
-
7Steg fisken sprød i olie.
-
8Tag grøntsagerne ud af ovnen.
-
9Skær brødet i skiver, og fordel på en bradepande.
-
10Rist brødskiverne gyldne i ovnen.